KENNISMAKEN

De adviesraad maakt kennis met de fracties van de gemeente Zuidplas

De ontmoetingen tussen de fracties van de gemeente Zuidplas en de Adviesraadwaren waren waardevol en werden gekenmerkt door wederzijds begrip en erkenning.

Meer bekendheid van de Adviesraad was een belangrijk doel. Het is van cruciaal belang dat de fracties weten wat de Adviesraad doet en welke rol wij spelen.

Over en weer herkennen van knelpunten. De kracht van een goede dialoog zit in het wederzijds begrip. Tijdens de gesprekken kwam naar voren dat zowel de fracties als de Adviesraad knelpunten ervaren in hun werk. Door deze openlijk te bespreken, ontstaat er een beter inzicht in elkaars uitdagingen. Het resultaat is een duidelijke win-win situatie voor beide partijen.

Goed om de bevestiging te krijgen dat onze adviezen worden gelezen en gewaardeerd. Een van de meest waardevolle conclusies van de bijeenkomsten was de bevestiging dat onze adviezen daadwerkelijk worden gelezen en gewaardeerd. Dit geeft ons de motivatie om door te gaan met ons werk en te blijven streven naar verbetering. Het is goed om te weten dat onze inspanningen niet onopgemerkt blijven.

Er was een grote opkomst. Tenslotte was het verheugend om te zien dat er een grote opkomst was tijdens deze ontmoetingen. Dit onderstreept de betrokkenheid van zowel de fracties als de Adviesraad.

De conclusie: de ontmoetingen tussen de fracties van de gemeente Zuidplas en de Adviesraad waren een succes. Het heeft geleid tot meer begrip, nieuwe discussies, en bij de adviesraad tot het idee om na de volgende gemeenteraadsverkiezingen opnieuw het initiatief te nemen om met de nieuwe fracties in gesprek te gaan.

admin
23/09/2024